• darkblurbg
  HISTOMOBIL
  Paintball voor iedereen
 • darkblurbg
  HISTOMOBIL
  Met vrienden en familie naar Giethoorn
 • darkblurbg
  HISTOMOBIL
  De leukste escape room!
 • darkblurbg
  HISTOMOBIL
  Lasergamen voor jong en oud

Fluisterboot huren Giethoorn

Fluisterboot huren Giethoorn. Met fluisterboot, Het Natuurgebied De Wieden. Onze open fluisterbootjes zijn voorzien van een electro motor 
Een fluisterbootje is een mooie manier om de rustieke omgeving te verkennen EN varen zonder zorgen. .

U krijgt vooraf uitleg over de zeer eenvoudig bedienbare motor en de te varen route. Met behulp van de gedetailleerde vaarkaart vindt u zeker de weg terug.

Onze boten zijn zeer stabiel loyds gekeurd en hebben 3 banken met rugleuning voor comfortabel varen: omkiepen is zeker niet mogelijk. Het water in de grachten en het meer is slechts 1 meter diep zodat een huurbootje ook zeer geschikt is voor gezinnen met kinderen. Een kinderwagenbak, buggy of maxi-cosi kan op de bodem van de boot staan. Voor een comfortabelere zit kunt u kussens bijhuren.

.

Fluisterboot huren Giethoorn gaat eenvoudig, met Besturing van de fluisterboot gaat via de motorhendel.

De 2-uurs boottocht is de uitgebreide dorpstocht; om ook het hele natuurgebied te bevaren inclusief de dorpsroute heeft u 3 uur huur nodig. De boot kan max. 8 personen vervoeren

Reserveren is mogelijk

Pontoonboot

Max. 14 personen

Onze Pontoonboot is rolstoeltoegankelijk zodat je ook zelfstandig onderweg van en aan boord kunt komen
Met comfortabele kussenset
Benzine motor,  De pontoonboot is voor iedereen te huur, vaarbewijs is niet nodig. Met de pontoonboot kunt u niet door dorpsgracht in Giethoorn zuid varen. Wel zijn er genoeg routes te ontdekken Giethoorn Noord, dwarsgracht, beltschutsloot, Beulakerwijde, Giethoornse meer.

Bootverhuur prijs

Starttarief prijs per uur per boot is 17,50 euro, borgsom voor de boot is 150 euro, dit is ook uw eigen risico bijdrage in geval van schade. Boten die na 18 uur worden ingeleverd worden dubbel tarief berekend.

 1. Ruime boten met rugleuning
 2. Betaalbaar vanaf 17,50 euro per uur
 3. GPS of Puzzeltochten beschikbaar en speciale groepsprijzen voor 20 personen of meer