HEROM introduceert een nieuw en uniek arrangement: Wie is de Mol. Dit nieuwe en spectaculaire vorm van spel speel je met 8 tot 21 personen

Bel ons voor meer informatie over de speelvarianten!

Wie is de Mol

Je wordt ontvangen in ons bedrijf en ingedeeld en 1 van je teamleden wijzen wij aan als de mol. Je kijgt diverse opdrachten, en na elke opdracht krijg je punten. Dan moet je invullen wie jij verdenkt en krijg je een nieuwe opdracht. Zo moet je punten scoren. De winnaar is diegene met de meeste punten. Spelers winnen punten door goed uitgevoerde opdracht en door aanwijzen van de mol. De mol scoort punten door te zorgen dat opdrachten niet gehaald worden en door zichzelf niet te verraden.. De opdrachten zijn fysieke opdrachten en puzzels en codes kraken, slim samenwerken. Tijdens je spel vinden er nog gebeurtenissen en effecten plaats maar laat je niet afleiden!!

Je kunt iedere dag Wie is de mol spel boeken. Minimaal 8 deelnemers. Kosten zijn 25 euro p.p. voor 3 uur spel. Er zijn dus ook fysieke opdrachten waarbij je met je team je angsten moet overwinnen om te slagen.

Geschikt voor jong én oud

Wie is de Mol spel is geschikt voor jong en oud van 10 tot 60 jaar. De missies en opdrachten die we per groep aanbieden verschillen dan ook.

Bekijk hier onze arrangementen inclusief enten en drinken

Onze Wie is de mol arrangementen voor bedrijfsuitjes en familiedagen zijn ieder moment te boeken, maar wel tijdig door de beperkte beschikbaarheid.

  1. Familiedag of bedrijfsuitje met WIE IS DE MOL
  2. Met diverse levels van moeilijkheid
  3. samenwerken vereist